Sök
Stäng denna sökruta.
Sophie Bilhuset

Välkommen till ett smart, enkelt och tryggt bilköp!

Vi vill att du skall känna att du gjort en smartare bilaffär när du köpt eller sålt din bil via oss. Från test, försäljning, ägarbyte och till pengar på kontot. Vi erbjuder personlig rådgivning samt har god kunskap om klimatsmarta fordon och bränslen.

Bilhuset Visby - 7
Reservdelar

Reservdelar till nästan alla bilar

mrf logo vit
godkänd bilverkstad e1631795578329
Mekonomen Bilverkstad
Sophie Bilhuset

Välkommen till ett smart, enkelt och tryggt bilköp!

Vi vill att du skall känna att du gjort en smartare bilaffär när du köpt eller sålt din bil via oss. Från test, försäljning, ägarbyte och till pengar på kontot. Vi erbjuder personlig rådgivning på flexibel tid och plats samt kan klimatsmarta fordon.

mrf logo vit
Mekonomen Bilverkstad
godkänd bilverkstad e1631795578329

Senast inkommet

SMART

Vi hjälper dig göra en smartare bilaffär oavsett om du köper eller säljer ditt fordon hos oss.

ENKELT

Vi tar hand om det mesta när du köper eller säljer ditt fordon.

TRYGGT

Bra garantier med bytesrätt och säkra betalningar.

Marcus frilagd skugga

”Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen för dina behov”

mrflogo

Smart Finans

- istället för privatleasing

Då vi ställer oss kritiska till många privatleasingupplägg så har vi tagit fram ett erbjudande som utgår från det bästa för dig som kund- Smart Finans

- En nästan ny bil är smartare än en ny bil

  • Du äger bilen. Det innebär att du kan anpassa eller styla bilen om och när du vill och behöver. Givetvis kan du även sälja den när du vill.
  • Från 0:- i kontantinsats. Vi köper även din inbytesbil så att du kan få kontanter i handen om du vill.
  • Fri förtidsinlösen. Om du behöver byta bil för att din livssituation förändras.
  • Fri körsträcka. Du slipper höga kostnader för övermil om du måste använda din bil mer än du tänkt.
  • Låg kostnad för tillval och däck. Många bilhandlare låter kunden betala 100% av kostnaden för tillval och däck under en privatleasing. Du får trots detta inget extra vid återlämnandet.  Med Smart Finans ökar värdet för dig, inte för bilhandlaren.
  • Ingen ”chockfaktura” vid återlämnade. När du återlämnar din privatleasade bil får du en slutfaktura för onormalt slitage som bedöms som ej normala, t.ex. kostnad för nya däck trots att dessa är fullt godkända.
  • Byt in bilen var du vill. Du kan byta in din Smart Finans bil var du vill. Om du inte tycker att vi betalar tillräckligt bra så byt in den någon annanstans. Vid privatleasing måste du lämna tillbaka bilen där du blir anvisad. Även om du tycker slutfakturan är felaktig.
  • Rätt till ränteavdrag. Vid Smart Finans har du rätt till ränteavdrag för dina räntekostnader. Du får inget ränteavdrag vid privatleasing.

En SMARTARE bilaffär

Hos oss på Bilhuset jobbar vi med rådgivande försäljning vilket innebär att vi sätter dina behov i fokus och har som målsättning att sälja din bil till bästa pris.  Vi erbjuder personlig rådgivning på flexibel tid och plats.

Vi vill att du skall känna att du gjort en smartare bilaffär när du köpt eller sålt din bil via oss. Från test, försäljning och ägarbyte till pengar på kontot. 

Vi vill köpa din bil!

Max 10 år gammal och mindre än 20 000 mil.